Balzy Amsterdem

Retourneren

BALZY helpt je niet alleen bij de aanschaf van je product maar zorgen er ook met veel plezier voor dat jij blije ballen hebt. Daarom hebben we een lijn van producten ontwikkeld om je hierbij te helpen.

Onze producten zijn ontworpen en vervaardigd met de hoogst mogelijke aandacht voor kwaliteit, gebruiksgemak en duurzame materialen. We hechten dan ook veel waarde aan een positieve ervaring. 

BALZY is actief in heel Europa. Onze producten scoren hoog op het gebied van klanttevredenheid. Meer dan 80% van onze klanten geeft aan zeer tevreden te zijn en BALZY aan te raden bij vrienden of familie.

Voorwaarden retourneren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Deze termijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je het product hebt ontvangen. We gebruiken hiervoor de gegevens die door PostNL of DHL aan ons wordt verstrekt.

Let op: Check eerst op deze pagina of je in aanmerking komt voor retournering voor je je order retourneert. Zorg ervoor dat je je bestelnummer toevoegt. Deze vind je in je bevestigingsmail.

Stuur je retour naar:
BALZY - Retouren
Archangelkade 17B
1013BE Amsterdam
Nederland

Heb je vragen over het retourneren, neem dan via support@balzy.nl contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag verder.

Regels en voorwaarden

Er zijn een aantal regels om het retourproces helder te maken:

Algemene voorwaarden

 • Producten moeten binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.
 • De koper is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retournering.
 • Het product dient onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd.
 • We betalen je aankoopbedrag terug op de betaalmethode die is gebruikt bij de aankoop.
 • Het kan tot 10 werkdagen duren voor je refund verwerkt is. 
 • Als er is afgerekend met een giftcard dan zal het aankoopbedrag op de giftcard worden teruggestort.
 • Producten die worden teruggestuurd (die niet van BALZY zijn), zijn de verantwoordelijkheid van de verzender, niet van BALZY. 

De ManMower

Jouw ManMower wordt geleverd in een 'hygiëneseal'. Als het seal geopend is, gaan we ervan uit dat je ManMower gebruikt is. Een trimmer is een hygiënisch product en kan na gebruik niet worden geretourneerd. Er gelden de volgende voorwaarden wat betreft het retourneren van je ManMower:

 • Bij ontvangst van je retourzending controleert ons team het seal. Als het seal verbroken is, kunnen we geen refund geven.
 • Indien je een gebruikte ManMower retourneert en deze terug wenst te ontvangen, kun je hiervoor contact opnemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de nieuwe verzendkosten.

Zeep & cosmetica

Jouw BALZY zeepjes en verzorgingsproducten worden vol geleverd. Als deze verpakkingen zijn aangebroken kunnen we deze niet meer accepteren als retour omdat deze als "hygiënisch product" gezien wordt.

  Heb je vragen? Neem dan contact met ons support team op. We staan je met veel plezier te woord!

   

  ×