Balzy Amsterdem

WELKOM BIJ

BALZY

Onze missie is simpel: Mannen de beste spullen voor hun body grooming & care routine geven.

Met BALZY® bouwen we aan fijne en speciaal voor mannen ontwikkelde scheer en verzorgingsproducten.

Ons verhaal

Toen we in 2020 met BALZY begonnen hadden we niet kunnen bedenken wat voor idioot succes dit zou worden. Ons doel was simpel: Iets maken waar mannen wat aan hebben in de badkamer zodat ze gewoon hun eigen spullen kunnen kopen in plaats van het kastje van hun partner te plunderen (zoals we zelf deden).

Toen bleek dat mannen eigenlijk heel graag wat meer aan hun persoonlijke verzorging doen maar daar geen eigen producten voor kunnen vinden. In het schap is maar weinig te vinden dat écht voor mannen is gemaakt. Dus onze opdracht was helder.

Van het een kwam het ander en inmiddels is BALZY uitgegroeid tot een snelgroeiend bedrijf dat in heel Europa actief is met een prachtig aanbod aan producten speciaal voor mannen. En het leukste is: We zijn pas net begonnen! Op deze pagina lees je ons verhaal en stellen we ons aan je voor.

Onze missie

Onze missie is simpel: Elke man moet de beschikking hebben over producten waarmee hij zijn persoonlijke hygiëne kan upgraden tot het hoogste niveau.

Van lichaamshaar (we moeten ergens beginnen) tot persoonlijke verzorging van alle lichaamsdelen tot skincare, gebitsverzorging en meer. In de toekomst biedt BALZY het hele pakket. 

En dan van hoogstaande kwaliteit, in eigen beheer ontwikkeld en in te vullen zoals je dat zelf wil. Maximale kwaliteit, flexibiliteit maar bovenal, een klein beetje positieve impact hebben en persoonlijke verzorging weer een beetje cool en leuk maken!

De kracht van innovatie & ontwikkeling

We ontwikkelen onze producten zelf. We werken samen met experts, techneuten, nerds en crazy professors om zo de beste producten te ontwikkelen die écht doen wat ze moeten doen. En het liefste zien ze er ook nog een beetje leuk uit!

Want het is tijd dat we mannen weer écht iets tofs geven om zichzelf mee te verwennen en te verzorgen!

TEAM

Geen succes zonder team! Bij BALZY zijn we trots op iedereen die zich inzet om van ons gedeelde verhaal een succes te maken. Stuk voor stuk professionals met unieke skills, creatieve breinen en een drive waar we alleen maar jaloers op kunnen zijn!

×