Balzy Amsterdem

Verzending & Levering

Over de verzending

Iets besteld bij BALZY of van plan dat te doen, en ben je nieuwsgierig wanneer je aan de slag kunt? Wanneer en hoe je bestelling geleverd wordt? Op deze pagina delen we alle antwoorden met je.

De levering

Vanaf een aankoopbedrag van €30 wordt je bestelling gratis verzonden. Hiervoor werken we samen met onder andere PostNL en DHL. Ze rijden met veel plezier heel Europa door om jouw ballen happy te maken.

Je ontvangt van ons een bevestiging dat je order is ingepakt en daarna eentje wanneer deze bij PostNL of DHL is aangeboden.

We vinden het zelf altijd wel erg relaxed om te zien waar onze online bestelling is en wanneer we deze thuis kunnen verwachten. Niet gek dus dat ook jij van ons een track & trace linkje ontvangt.

Levertijd

Ons magazijn staat in Nederland en al onze producten zijn op voorraad. Bestellingen worden tot 23:00 verwerkt en bij onze logistieke partners aangeboden. 

In de regel heb jij je bestelling binnen 1 a 2 werkdagen in huis. Mocht je order er wat langer over doen, geef de bezorger dan een beetje credit en blijf geduldig. Meestal komt je order snel!

×