Balzy Amsterdem
Kokosnoot Olie

Kokosnoot Olie

Ontdek de tropische geheimen van huidverzorging met onze geweldige Kokosnootolie. Deze natuurlijke wonderdoener is als een piña colada voor je huid - het hydrateert, verzacht, en laat je stralen als een zonnige dag op het strand. Klaar voor een huidverzorgingsvakantie?

Feitje
Wist je dat kokosnoten eigenlijk geen noten zijn, maar vruchten? Ja, echt! Ze zijn technisch gezien steenvruchten en worden voor van alles en nog wat gebruikt, onder andere in onze skincare.

Wat het doet

- Hydratatie: Kokosnootolie is als een slok water voor je huid, het hydrateert diep en houdt je huid de hele dag fris en veerkrachtig.
- Antioxidant: Vrije radicalen? Niet in het huis van Kokosnootolie! Deze tropische topper is rijk aan antioxidanten die je huid beschermen tegen omgevingsstressoren.
- Verzachtend: Als je huid zo ruw is als schuurpapier, komt Kokosnootolie als geroepen. Het verzacht en kalmeert, waardoor je huid soepel aanvoelt en er stralend uitziet. Net als het gevoel van warm zand tussen je tenen - maar dan voor je gezicht!

Ingrediënt in

Mr. Moisture - Ultra hydraterende face-balm voor elke dag

Kokosnoot Olie
×